POLITICA DE PRIVACITAT i AVÍS LEGAL

POLITICA DE PRIVACITAT

En compliment del que estableix la normativa vigent de protecció de dades (Reglament UE 2016/679 de 27 d’abril, General de Protecció de Dades -RGPD- i la resta de normativa aplicable), Assessoria Mompart, S.L.P.U., amb domicili al carrer Onze de Setembre , 5-7, 08186 Lliçà d’Amunt, Barcelona, l’informa:

Aquesta política de privacitat descriu les dades personals recopilades o generats (tractades) com a client, proveïdor i usuari de Assessoria Mompart, S.L.P.U., També explica com s’utilitzen, comparteixen i protegeixen les seves dades personals, quines opcions té en relació amb les seves dades personals i com pot posar-se en contacte amb nosaltres.

¿Qui és responsable del tractament de les seves Dades Personals??

El responsable del tractament és Assessoria Mompart, S.L.P.U., amb CIF B62022777 i les seves dades de contacte són:

Domicili social:
Onze de Setembre, 5-7, 08186 Lliçà d’Amunt (Barcelona)

Email:
info@mompart.net

Inscrita en:
Registre Mercantil de Barcelona, Tomo 31860, Folio 163, Hoja B-198912.

Consentiment per al tractament amb finalitats de comunicació sobre activitats de Assessoria Mompart, S.L.P.U.:

Vostè CONSENT de FORMA EXPRESSA que Assessoria Mompart, S.L.P.U. li pugui enviar comunicacions i informació, fins i tot per mitjans electrònics, sobre les seves activitats en el àmbit de la nostra relació empresarial.

Si desitja que li deixem d’enviar aquesta mena de comunicacions, pot revocar el seu consentiment en qualsevol moment enviant una sol·licitud a l’atenció del Responsable de Protecció de Dades, a les adreces postal o electrònica indicades. Aquesta revocació no afectarà la licitud dels tractaments efectuats anteriorment a la revocació, i pot comportar que Assessoria Mompart, S.L.P.U. no pugui dur a terme o complir la seva sol·licitud, el servei o la consulta que estigui afectada per aquesta revocació.

¿Quines Dades Personals Recopilem i quan?

 • Clients: per proporcionar-li els serveis que sol·liciti, li demanarem certes dades personals com a client o representant legal del client.
 • Proveïdors: com a proveïdor de serveis de Assessoria Mompart, S.L.P.U., li demanarem certes dades personals com a proveïdor o representant legal d’aquest.
 • Usuaris: per respondre a la seva petició, li demanarem les dades necessàries per a poder-la tramitar.

Aquestes dades personals poden ser:

 • Dades de contacte, incloent nom, correu electrònic, número de telèfon i adreça d’enviament i facturació.

En interactuar amb la nostra pàgina web, certes dades es recopilen automàticament i són compartits des del navegador web o dispositiu mòbil. En la política de cookies de la pàgina web s’inclou més informació sobre aquestes pràctiques..

¿Per què i com fem servir les seves dades personals?

 • Clients: per gestionar el servei contractat, així com les tasques administratives derivades.
 • Proveïdors: per gestionar el servei contractat, així com les tasques administratives derivades.
 • Usuaris: per gestionar la petició de servei encomanada i remetre-li informació dels nostres productes i serveis, en cas que hi hagi donat la seva autorització.

Si vostè és un client actual de Assessoria Mompart, S.L.P.U., podem utilitzar les dades de contacte proporcionats per a enviar-li comunicacions de productes o serveis propis de la nostra activitat.

Legitimació

Per al tractament de les seves dades personals, la nostra base legal depèn de com interactuï amb Assessoria Mompart, S.L.P.U.

 • Clients i proveïdors: en el contracte de serveis signat per les dues parts..
 • Usuaris: mitjançant l’acceptació de la corresponent política de privacitat.

Cessió de les seves dades personals

 • Assessoria Mompart, S.L.P.U. mai no realitzarà cessions de dades personals a tercers, excepte les que siguin necessàries per complir les obligacions legals a les quals Assessoria Mompart, S.L.P.U. estigui subjecta en cada moment per la seva naturalesa i activitat.

Protecció i gestió de seves Dades Personals

Utilitzem una varietat de mesures de seguretat tècnica i organitzativa, incloent eines d’autenticació, per mantenir la seguretat de les seves dades personals.

Transferències internacionals de dades:

Assessoria Mompart, S.L.P.U. té contractats serveis de proveïdors tecnològics ubicats en països que no disposen de normativa equivalent a l’europea. La contractació d’aquests serveis compleix tots els requisits establerts per la normativa de protecció de dades, aplicant a la transferència de dades les garanties i salvaguardes necessàries per preservar la seva privacitat.

Conservació de les seves dades personals

La informació personal es conservarà pel temps que resulti necessari per dur a terme el compliment de les finalitats establertes en aquesta política de privacitat (tret que la legislació exigeixi un període de conservació més llarg). En general, això significa que guardarem les seves dades personals mentre vostè mantingui una relació amb Assessoria Mompart, S.L.P.U. Per les dades personals relacionats amb l’responsabilitat del servei prestat, conservarem les dades més temps per complir amb les obligacions legals.

Els seus drets en relació amb les seves dades personals

Vostè té dret a sol·licitar: (1) l’accés a les seves dades personals; (2) una còpia electrònica de les seves dades personals (portabilitat) (3) la correcció de les seves dades personals si estan incomplets o són inexactes; o (4) l’eliminació o restricció de les seves dades personals en certes circumstàncies ofertes per la llei. Aquests drets no són absoluts. Quan haguem obtingut el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals, vostè té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment.

SSi desitja sol·licitar una còpia de les seves dades personals o exercitar algun dels seus altres drets, si us plau contacti amb Assessoria Mompart, S.L.P.U. mitjançant:

 • Per escrit dirigit a Assessoria Mompart, S.L.P.U., amb domicili al carrer Onze de Setembre, 5-7, 08186 Lliçà d’Amunt, Barcelona, ​​referència “Protecció de Dades”.
 • Per Correu electrònic a l’adreça info@mompart.net posant en l’assumpte “Protecció de Dades”

Reclamacions:

Si considera que el tractament de les seves dades personals vulnera la normativa o l’establert en el present document, pot presentar una reclamació: davant de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, per mitjà de la seva seu electrònica o la seva adreça postal.