El passat 1 de febrer es van complir 35 anys des que el 1987 Maite Mompart va crear el despatx professional “Assessoria Mompart” a Lliçà d’Amunt, per donar servei d’assessorament a empreses, autònoms, institucions i particulars.
Un despatx d’assessoria que als seus inicis es dedicava a les àrees Laboral, Fiscal i Comptable i que, des de l’any 1999, també incorpora assessorament Legal i de Disseny gràfic.
Durant aquests 35 anys hem estat testimonis de grans canvis a la nostra societat, des de l’entrada de l’Euro fins a la crisi que vivim ara amb la COVID-19 i a Assessoria Mompart sempre hem donat resposta puntual a les necessitats dels nostres clients. Uns clients que majoritàriament continuen confiant en nosaltres per afrontar el dia a dia de la seva activitat empresarial i, també, els nous reptes que ens ofereix el futur.
Actualment la nostra plantilla està formada per sis professionals especialitzats en les diferents àrees, una plantilla que es completa amb diversos col·laboradors externs. Tot això per continuar oferint el millor assessorament personalitzat on el més important són els nostres clients.

35è Aniversari